October 05, 2024

Това тя ли е? Преслава офъка буйната си грива, барна се и с прическа с бретон (Фото)

Певицата няма спирка с промените

https://kliuki.net/bg-kliuki/tova-tya-li-e-preslava-ofaka-buynata-si-griva-barna-se-i-s-pricheska-s-breton-foto/231403 Kliuki.net
Това тя ли е? Преслава офъка буйната си грива, барна се и с прическа с бретон (Фото)

След като ударно смени физиономията си с корекции, тези дни тя се пипна и в прическата. Сравнително пищната ѝ коса вече е доста рехава и изтънена, като обемът тотално липсва. За капак Преслава се е обзавела и с бретон, който буквално сменя отново образа, с който свикнахме да я виждаме. Цветът на косата ѝ пак е в топлата кестенява гама, като очевидно изпълнителката следва тенденциите за сезона. И макар мнозина да одобриха превъплъщението ѝ, за други промяната не е за добро. Затова, наред с положителните коментари, се срещат и крайно негативни мнения, според които вече съвсем не можем да познаем певицата. На какво се дължи тази внезапна промяна във визията, Преси не споделя.

Наскоро мина поредният рожден ден на дъщеря ѝ Паола. Кадрите по случай празника представиха семейството в пълен комплект, като се появи дори синът на Павел от първия му брак. Впоследствие обаче лъсна доста злостен коментар от страна на Емилия, предишната му жена, и мнозина заподозряха изключително лоши отношения помежду им. Преслава не е коментирала поведението на бившата, но деликатно посегна на косата си, което може би е знак за някаква генерална промяна. Какво ще е продължението на историята, времето ще покаже.

Източник: informativno.eu