October 16, 2024

Трагикомечен финал за Коцето в „Пееш или лъжеш” (Фолкаджията обаче направи шоу)

Константин си избра „койот” за финал, но публиката се забавлява с чалга звездата

https://kliuki.net/bg-kliuki/tragikomechen-final-za-koceto-v-peesh-ili-lazhesh-folkadzhiyata-obache-napravi-shou/232049 Kliuki.net
Трагикомечен финал за Коцето в „Пееш или лъжеш” (Фолкаджията обаче направи шоу)

Любимецът на публиката се изпробва на сцената на „Пееш или лъжеш” да си избере дуетна половинка за Нова година. Фолк певецът застана пред 8 участника, сред тях обаче имаше и такива, които не могат да пеят.

Към обичайните панелисти се присъединиха Гъмов и Фънки. Които трябваше да помогнат на Коцето да уцели можещ певец.

Само, че още от самото начало той пое в грешна посока. Призна си, че познава единия от участниците и го следва в социалната мрежа. Затова за да е честен докрай го извади първи от състезанието. Макар в последствие да се разбра, че въпросния Кристиян Янкулов притежава божествен глас.

Не без участието на Фънки Константин успя да отсее две от момичетата, които според него пеят. И от Натали и Лора той избра втората, която според него бе по-надеждна.

Само, че в момента когато Натали изви глас се появи разочарование. Константин веднага съжали, че я изгони. И му остана единствената надежда Лора да може да пее. За негово нещастие се случи точно обратното. Лора не само няма глас, но стана ясно, че е жестоко нахъсана и се надяваше да се хареса на Коцето.

Така заради неумението на фолкаджията да познае истинския певец му донесе само разочарования. Но иначе публиката се забавлява на макс от представянето му в „Пееш или лъжеш”.Зрителите пред малкия екран коментират в социалната мрежа със задоволство: „Ех, Коце бая се обърка, но за сметка на това беше голяма забава и смях!”, „Страхотен смях и голямо забавление, от всичките можещи си избра най-големия койот, но пък беше велико забавление!”

Източник: Вихрогон.бг