декември 01, 2023

Травма вкара Нанси Карабойчева в болница (Миската реве от яд във “Фермата” – Снимки)

Лекари се намесиха в последния епизод на риалити формата

https://kliuki.net/bg-kliuki/travma-vkara-nansi-karaboycheva-v-bolnica-miskata-reve-ot-yad-vav-fermata-snimki/209613 Kliuki.net
Травма вкара Нанси Карабойчева в болница (Миската реве от яд във “Фермата” – Снимки)

Повод за навременната им реакция стана неочаквана контузия на Нанси Карабойчева. Битката за бързина и концентрация май дойде в повече на амбициозната миска и по време на скок от високо стъпването на земята не ѝ се получи. Глезенът ѝ явно пое тежестта при падането и с вик на болка тя буквално привика лекаря на терена.

Според специалиста проблемът бе в коляното – било усукано жестоко. Поради тази причина бе нужно да се направи снимка, затова и участничката бе екскортирана до болницата. Излизането ѝ от шоуто се случи на носилка, а за зрителите тепърва ще стане ясно кога ще се завърне в него.

Самата Нанси прие доста драматично развитието на събитията и през сълзи инструктира отбора си да спечелят играта. Плачът ѝ, по думите ѝ, бил най-вече от яд, а не от болка. На практика неочакваната травма наистина я извади извън борбата.

Съотборниците ѝ от “Канатица” не успяха да се справят с предизвикателството и загубиха от “Елбетица”. Вината за загубата падна върху Иванка и нейното забавяне по трасето. Така “адът” отново стана място се пребиваване за червените, а зелените продължават да се радват на живота в “рая”.

Източник: show.blitz.bg