септември 28, 2023

Тризначката Любов се върна в България да кръсти дъщеря си (Сестрите й останаха в Лондон да просят – Снимки)

Любов доведе детето си за светото кръщене, сестрите й отсвириха семейното тържество

https://kliuki.net/bg-kliuki/triznachkata-lyubov-se-varna-v-balgariya-da-krasti-dashterya-si-sestrite-y-ostanaha-v-london-da-prosyat-snimki/206709 Kliuki.net
Тризначката Любов се върна в България да кръсти дъщеря си (Сестрите й останаха в Лондон да просят – Снимки)

Известната тризначка, която единствена просперира на Острова пристигна в родината, за да въведе в християнската вяра дъщеря си. Самото кръщене било в църквата „Св. Неделя”в София. Това става ясно от снимките, които Любов е публикувала в Инстаграм.

Блондинката събра най-близките си хора за щастливото събитие, на което главна героиня стана порасналата й наследничка. На семейния празник обаче липсваха двете лели на малката и близначки на майка й – Вяра и Надежда.

Щастливата майка обяви в социалната мрежа: „Светото кръщение на Виктория!” и написа емоционално  послание към момиченцето си. Като й пожела Бог да благослови живота й и да е  здрава и щастлва.

Не се чуха никакви обяснения къде са лелите на Виктория, с които Любов преди години беше неразделна.

На кръщенето бе забелязана бабата на кръщелницата Любка. А според слуховете от няколко години Любов е в лоши отношения с близначките си, кото й завиждат, че си уреди живота.

Двете останали в Лондон, където спят в църковни приюти и се отдават на просия да молят за пари, с които да преживяват. Когато докопат някой лев веднага хукват по моловете и ги харчат за отрицателно време, но не искат да чуят за родината си.

Източник: Блиц