май 02, 2024

Тризначката Надежда стигна дъното: Спи на улицата в Лондон, в кашон и моли за подаяния! (Снимки)

Тризначката, която се представя като Хоуп потъна в мизерия, бедства на улицата в Лондон и моли за подаяния

https://kliuki.net/bg-kliuki/triznachkata-nadezhda-stigna-danoto-spi-na-ulicata-v-london-v-kashon-i-moli-za-podayaniya-snimki/204857 Kliuki.net
Тризначката Надежда стигна дъното: Спи на улицата в Лондон, в кашон и моли за подаяния! (Снимки)

Едната от тризначките, които преди години спечелиха „Биг Брадър” отправя молби за помощ в социалната мрежа. Надежда Станчева признава, че от 3 години се издържа с просене и се обръща към целия свят със зов за помощ. На фото, което пусна се вижда  как седи в кашон, в който явно спи, а до нея е целия й багаж, събран в един чувал.

Тризначката Надежда стигна дъното: Спи на улицата в Лондон, в кашон и моли за подаяния! (Снимки)

Благоевградските моми, които се прочуха с тъпотията си в култовото шоу, че даже и го спечелиха се преместиха да живеят в британската столица. Едната от тях Любов се омъжи, роди дете, а двете сестри се препитават с просия и за нищо на света не искат да работят.

Българи, пребиваващи в Лондон много пъти са им протягали ръка за помощ, но Надежда и Вяра се имат за принцеси и искат да живеят в Лондон без да се трудят.Като предпочитат хората да ги съжаляват с подаяния, които после изхарчват по марковите бутици.

Тризначката Надежда стигна дъното: Спи на улицата в Лондон, в кашон и моли за подаяния! (Снимки) - Снимка 2

За съжаление обаче двете момичета, които приличат днес на старици стигнаха до просешка тояга. Преди месец Надето се пусна на снимка с нормални дрехи, гримирана и с шапка с воалетка. Някои от последователите й подозират, че тя нарочно се показва и в окаяно състояние, с надеждата да спечели някоя  и друга лира, която  да похарчи в лондонските магазини.

А хората коментират: „Единственото им положително нещо бе, че не криеха тъпотията си и се лъжеха, че с нея ще прогресират!”