September 19, 2024

Ученическата любов на Антъни Иванов влезе в „Игри на волята” (Ето я Габриела Димитрова от племето на „Храбрите” – Снимки)

Спортистът още помни красивата си първа любима

https://kliuki.net/bg-kliuki/uchenicheskata-lyubov-na-antani-ivanov-vleze-v-igri-na-volyata-eto-ya-gabriela-dimitrova-ot-plemeto-na-hrabrite-snimki/230441 Kliuki.net
Ученическата любов на Антъни Иванов влезе  в „Игри на волята” (Ето я Габриела Димитрова от племето на „Храбрите” – Снимки)

Екс половинката на Антъни Иванов се появи сред участниците в „Игри на волята”, видя клюки.нет. Красивата госпожица ще се опита да спечели голямата награда в шоуто, за която даде заявка още от начало. Чаровната брюнетка се озова в отбора на червените, наречен „Храбри”.

Въпреки, че Габи доста се е променила, веднага я познахме. С Антъни заедно бяха почти от деца. И тя тренираше плуване като него и се влюби в плувеца на басейна в Търново. И въпреки, че момичето спря да се занимава професионално с този спорт винаги бе плътно до гаджето си и го подкрепяше и отразяваше неговите успехи.

Влюбените останаха двойка и след като плувецът замина за САЩ. Да учи висше в американския университет „Вирджиния Тех”.

Когато в света се разрази пандемията от корона вирус Антъни се върна у нас . Прекара много време с Габриела и собственото си семейство. По това време с красавицата излизаха рядко заради строгите правила. Поотпуснаха се единствено на абитуриентския бал на дипломиралата се Габи.

И точно тогава Антъни се зарази с коронавирус. Когато се излекува от вируса остана в родината до есента  и делеше време между любимата си и тренировките. После се върна с САЩ, където се отдаде на образованието и подготовка за Олимпиадата в Токио. И тогава се случи радялата между двамата.

Но въпреки това Антъни Иванов още помни Габриела, даже си татуира на тялото датата на началото на тяхната любов. И даже след като скъсаха каза, че няма да махне татуса. Защото първата му любов е била дълго в живота му.

След като се разделиха и двамата имаха други половинки. Антъни имаше любовна връзка с Дария Радулова.С която се раздели. А Габриела е заедно със Светлин Даскалов, от хотелиерския бизнес. С когото обикалят  по луксозни почивки зад граница.

Източник: България днес