юли 27, 2024

Удар под кръста за Галин! Фолкидолът Меди забърса негова певица, загаджи се с бившата на Денис Теофиков (Подробности)

Попфолк браншът се тресе от поредна интрига

https://kliuki.net/bg-kliuki/udar-pod-krasta-za-galin-folkidolat-medi-zabarsa-negova-pevica-zagadzhi-se-s-bivshata-na-denis-teofikov-podrobnosti/223423 Kliuki.net
Удар под кръста за Галин! Фолкидолът Меди забърса негова певица, загаджи се с бившата на Денис Теофиков (Подробности)

Последната клюка в средите носи, че Меди си има ново гадже – Десита. Младата дама е бивша любима на Денис Теофиков, който си отиде нелепо много млад. По-интересното обаче е, че тя се подвизава като певица под крилото на Галин. Открай време пък двамата чалгаджии са в нескрита конкуренция кой да владее публиката и музиката. Така пресните гаджета обещават да си навлекат доста проблеми. Според слуховете Десита дори е коментирала бъдещето на кариерата си с мениджърката на новия си любим, което пряко засяга интересите на настоящия ѝ продуцент. Дали ще престане да работи с него, само времето ще покаже, но предвид негласната му конкуренция с Меди като нищо може да се стигне и дотук.

Изпълнителката е едно от младите попълнения в бранша. Галин, от своя страна, се занимава не само с пеене, но и с продуцентство. Според информацията той неслучайно смята Лидия за свое най-добро откритие, тъй като била далеч по-коректна спрямо него и усилията му. Бившата на Денис Теофиков пък едва ли може да очаква сериозни отношения с Меди. Певецът не се задържа много-много с определена жена, докато Десита си пада по моногамните връзки.

Източник: show.blitz.bg