май 10, 2024

Ухажор на Емануела олекна с 50 бона? (Певицата чукна 42 с баровски подарък – Снимки)

С луксозен дар се изфука родната попфолк изпълнителка

https://kliuki.net/bg-kliuki/uhazhor-na-emanuela-olekna-s-50-bona-pevicata-chukna-42-s-barovski-podarak-snimki/212537 Kliuki.net
Ухажор на Емануела олекна с 50 бона? (Певицата чукна 42 с баровски подарък – Снимки)

Тя отпразнува 42 години, а събитието бе почетено в заведение в Пловдив. В компанията на приятели и колеги рожденият ден премина според очакванията, като един от подаръците ѝ определено обра точките. Става дума за луксозен часовник, изработен от благородни метали, при това с розов циферблат.

Ухажор на Емануела олекна с 50 бона? (Певицата чукна 42 с баровски подарък – Снимки)

Дамското бижу вероятно струва около 50 000 лева в оригинал и дори да е реплика, цената му пак ще е доста солидна. В тайна е обвита информацията от кого е баровският дар, като най-смелите съзряха дори влюбен ухажор, когото Емануела пази в тайна. Каквато и да е истината, може би скоро самата певица ще разкрие мистерията. И докато любопитните я спрягат отново за гадже на Елвиса, поне на рождения ѝ ден няма заявка да е присъствал и той.

Ухажор на Емануела олекна с 50 бона? (Певицата чукна 42 с баровски подарък – Снимки) - Снимка 2

Илиян и Теди Александрова почетоха дружката си и в Пловдив. Кристиян Кирилов пък се отчете с непрестанни видеа в социалните мрежи от въпросната вечер. Така в компанията на най-верните си хора Емануела превзе следващата година в живота си. Луксозният часовник пък бе увековечен в кадър с влюбено емотиконче. Който и да е поръчителят на бижуто, явно много цени рожденичката. Все пак 50 хиляди не се намират под път и над път, нали?

Източник: hotnews.bg