май 04, 2024

Умница! Гаджето на Айлин от “Ергенът” се оказа юрист със собствен бизнес, тя му посвети татуировка (Подробности)

Г-ца Бобева май проявява добър вкус за мъже

https://kliuki.net/bg-kliuki/umnica-gadzheto-na-aylin-ot-ergenat-se-okaza-yurist-sas-sobstven-biznes-tya-mu-posveti-tatuirovka-podrobnosti/213289 Kliuki.net
Умница! Гаджето на Айлин от “Ергенът” се оказа юрист със собствен бизнес, тя му посвети татуировка (Подробности)

Новият ѝ избраник е от ирански произход и е на 41 години. Макар разликата във възрастта им да е солидна, това никак не ги притеснява. Фарид израства в Германия, където даже следва право. Впоследствие се установява в България и създава бизнес с парфюми. Айлин споделя, че се гордее с него, тъй като всичко, което е постигнал, е постигнал сам. Именно инициативността май се е оказала решаваща, за да му подари сърцето си.

В името на любовта им Бобева решила да си направи и татуировка. Специален татус встрани от лявата ѝ гърда бил подаръкът ѝ за миналогодишния му рожден ден. Двамата вече не се крият и миналата година дори празнували със семейството му. Така заявката за сериозни намерения и от двете страни вече е дадена. Тазгодишният празник преминал в интимна обстановка, като именно рожденият ден на гаджето бе повод хубавицата да го покаже официално.

Накъде отиват нещата, знаят само влюбените. Предвид забравянето на всякаква дискретност е много вероятно връзката им да се окаже продължителна. Засега не споделят плановете си за Нова година, но мнозина очакват да изберат някоя атрактивна дестинация. Дубай е мястото, където са се отчели с присъствие миналата година.

Източник: lupa.bg