април 28, 2024

Уреди се с роля! Мария Бакалова ще се вихри като жената на Доналд Тръмп (Подробности)

Актрисата не спира с професионалния си устрем

https://kliuki.net/bg-kliuki/uredi-se-s-rolya-mariya-bakalova-shte-se-vihri-kato-zhenata-na-donald-tramp-podrobnosti/213842 Kliuki.net
Уреди се с роля! Мария Бакалова ще се вихри като жената на Доналд Тръмп (Подробности)

По последна информация тя ще се подвизава като първата съпруга на бившия държавен глава на САЩ Доналд Тръмп. Ролята на Ивана Тръмп била поверена на нашата актриса, а партньор във филма щял да ѝ бъде Себастиан Стан. Режисьор на лентата е Али Абаси, а името, което са избрали от екипа, е “Стажантът” по аналогия с риалити предаването с участие на Тръмп преди години. Действието ще се ограничи до 70-те и 80-те години на 20. век и ще представлява сюжет, проследяващ пътя на бившия президент към върховете в бизнеса. Покойната Ивана Тръмп загина неочаквано миналата година, така че продукцията ще бъде и своеобразна почит към нея.

Именно Мария Бакалова била избрана да изиграе родената в Чехословакия интересна дама. Бракът ѝ с Доналд Тръмп продължи до 1992 г. и на практика тя бе до него във всичките му победи и драматични загуби към превръщането му в имотен магнат. Бившите влюбени имат три деца, а след развода им всеки продължи по пътя си. В момента бившият президент е женен за Мелания, с която медиите непрестанно го разделят. Въпреки проблемите в брака си двамата все още са заедно, вероятно и в резултат на доста договорки помежду си.

Източник: blitz.bg