September 29, 2024

Устатият шеф Петров попиля Мила Роберт и унижи майка й след скандала с българския флаг: Гнило дърво не може да роди здрава ябълка!

Готвачът подпука и майката и дъщерята

https://kliuki.net/bg-kliuki/ustatiyat-shef-petrov-popilya-mila-robert-i-unizhi-mayka-y-sled-skandala-s-balgarskiya-flag-gnilo-darvo-ne-mozhe-da-rodi-zdrava-yabalka/225668 Kliuki.net
Устатият шеф Петров попиля Мила Роберт и унижи майка й след скандала с българския флаг: Гнило дърво не може да роди здрава ябълка!

След като щерката на Ваня Щерева бе обвинена за гафа с българския флаг на прайда в столицата, Мила Роберт не спира до получава обиди по свой адрес. В хейта срещу нея  се включи и грубиянът шеф Петров. Който го познаваме като човек, нямащ спирачка на думите, които използва.

„Мила Роберт с поведението си показа как от гнило дърво не може да излезе  здрава ябълка”, коментира шефът в социалките.

Роклята с българския флаг, която Мила Роберт съблече и метна на земята като парцал

 

 И тази негова констатация не само не учуди никого, но по-паметливите си спомниха, че Петров и Ваня Щерева имат своя предистория като участници във „ВИП Брадър”. Където агресивният готвач и дамата не само не се понасяха, а той често си позволяваше да я атакува словесно. От тогава насам двамата не таят добри чувства един към друг.

Ваня Щерева за сега поне запази мълчание и не защити детето си. Но все пак дъщеря й е голяма жена и певица, която трябва да се оправя сама. В интерес на истината Мила Роберт се извини за гафа със знамето, часове след скандала. Но вкара в думите си някаква ирония: „Извинявам се на обидените от мен на прайда в София. Не биваше да хвърлям роклята си на земята, но следващия път обещавам прилежно да я сгъна, за да не се сметне като неуважителен жест!”, каза младата певица в своя защита.

Източиик: Блиц