май 02, 2024

Ути Бъчваров остана без багаж в Щутгарт (Кулинарят спасява положението с крушова ракия – Видео)

Голямо кулинарно събитие прати нашенския готвач в Германия

https://kliuki.net/bg-kliuki/uti-bachvarov-ostana-bez-bagazh-v-shtutgart-kulinaryat-spasyava-polozhenieto-s-krushova-rakiya-video/216485 Kliuki.net
Ути Бъчваров остана без багаж в Щутгарт (Кулинарят спасява положението с крушова ракия – Видео)

Той се включи в колоритно видео от Щутгарт, за да обяви, че с колегата му са останали без багаж. Какви са причините за това, не се знае, но двамата са в очакване отговорните лица да оправят бързо грешката си. В рамките на десетина дена Ути Бъчваров се надява щетите да бъдат поправени и бързо-бързо да успее да се завърне по нашите земи.

Положението обаче май не е толкова безнадеждно, тък като кулинарят и Росен Митков намират забавен начин да преглътнат несполуката с багажа. Във видеото те са поседнали около отрупана трапеза и са готови за наздравица с крушова ракия. Бира и нещо за ядене, което подозрително прилича на паста, са в комплект с крушовицата и ако се доверим на майтапчиите, нещата явно са поправими с пиене и ядене. “Оцеляването” на пишман пътниците върви с пълна пара, като почитателите им не пропуснаха да им пожелаят успех в намирането на дисагите.

Ути Бъчваров не присъства толкова активно в публичното пространство в последните години, но все пак явно намира начин да поддържа уменията си и да се възползва от тях максимално добре. Е, и този път готвачът бе засечен в компанията на храната, пък макар и незнайно къде в Германия.

Източник: blitz.bg