юли 08, 2024

Ужас: Маги Сидерова замяза на мъж, окепази се с корекции (След изневяра се раздели с мъжа си, но съсипа лицето си – Снимки)

Почитателите на Маги се чудят какво се случва с нея напоследък

https://kliuki.net/bg-kliuki/uzhas-magi-siderova-zamyaza-na-mazh-okepazi-se-s-korekcii-sled-iznevyara-se-razdeli-s-mazha-si-no-sasipa-liceto-si-snimki/226144 Kliuki.net
Ужас: Маги Сидерова замяза на мъж, окепази се с корекции (След изневяра се раздели с мъжа си, но съсипа лицето си – Снимки)

Маги Сидерова дълго време бе смятана за една от най-големите красавици сред нашенските  моделки. Не случайно през 2003 г й бе присъдена титлата Мис България. Но напоследък може даа се каже, че съвсем е съсипала лицето си.

Тялото й е перфектно, но в лице е заприличала на човек от другия пол. Изрисуваните вежди на Маги са прекалено дебели и напомнят на маймунски. Лицето й изглежда остро и загрубяло, като цяло чертите й са станали по-груби. Явно в следствие на козметичните интервенции.

След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив.

Иначе Маги толкова много се грижи за тялото си, има безупречна фигура и плочки на корема. Но яката й форма не компенсира мъжката й груба визия на лицето.

Говори се, че бившата миска изживява сериозна криза и е станала маниачка на тема корекции. За това допринесъл факта, че се е разделила с благоверния си съпруг Георги Сидеров. Преди една година Маги разбрала, че й изневерява с по-млада от нея жена и се стигнало до разрив. От тогава бившата красавица била комплексирана от старостта и отчаяно искала да се подмлади. Само, че при нея ефекта се превърнал в дефект.

Източник:Хотарена.бг