October 22, 2024

Ужасен резил в „Пееш или лъжеш: Всички от панела се правят, че не знаят коя е Надя Казакова, барабар с Миро (Шоуто е пълна пародия)

https://kliuki.net/bg-kliuki/uzhasen-rezil-v-peesh-ili-lazhesh-vsichki-ot-panela-se-pravyat-che-ne-znayat-koya-e-nadya-kazakova-barabar-s-miro-shouto-e-palna-parodiya/232389 Kliuki.net
Ужасен резил в „Пееш или лъжеш: Всички от панела се правят, че не знаят коя е Надя Казакова, барабар с  Миро (Шоуто е пълна пародия)

Зрителите на музикалното шоу изпаднаха в потрес от поредния епизод на „Пееш или лъжеш”.Едно от предложенията на екипа на забавното предаване се оказа известната  на всички певица Надя Казакова.

Само, че панелистите заедно със Саня Армутлиева се направиха, че изобщо не я знаят и не са чували нищо за нея. Даже Миро, който е първи приятел на Слави Трифонов си замълча и не каза, че я познава. А не като Коцето, който в предния епизод реши да бъде честен и издаде, че един от участниците му в е известен.

Даже Саня на няколко пъти натърти на всеослушание, че въпросната личност е или изявен професионалист или пък е брутален лъжец.

Надя Казакова е певица на фолклор от голяма величина, но заради нея ощетените бяха тотално отхвърлени.

Зрителите, които не са вчерашни се ядосаха на нечестностите в шоуто и го попиляха с негативни коментари във фейсбук: „Миналата седмица Константин беше доблестен  да си признае, че познава младежа, който може да пее. Отхвърли  го, за да бъде честен, а сега всички се направиха на луди, че не познават Казакова. Въпреки, че целия панел барабар  с Миро знаят коя е народната певица!”

„Това шоу се превърна в пълна пародия или цирк! Никой не познава Надя Казакова от шоуто на Слави, Иван и Андрей ли, които правиха кастингите през годините, а Надя е участвала във всеки един от тях! Това извратено шоу няма да има следващ сезон! Недомислено е, залагат на това, че зрителите няма да си спомнят какво са давали преди седем години, нагласено е и изсмукано от пръстите!”

Източник:Вихрогон,бг