September 08, 2024

В атака! Петър от “Фермата” ошашави Моника с целувка, рецитира ѝ поезия (Фото)

В най-актуалната интрига на България Петър е по-активната страна

https://kliuki.net/bg-kliuki/v-ataka-petar-ot-fermata-oshashavi-monika-s-celuvka-recitira-poeziya-foto/209170 Kliuki.net
В атака! Петър от “Фермата” ошашави Моника с целувка, рецитира ѝ поезия (Фото)

И макар това да се нрави доста на Моника, засега тя предпочита да го държи на по-голяма дистанция. “Фермата” тече с пълна сила и двамата герои ударно флиртуват един с друг. Актьорът е далеч по-нападателен във флирта от специалистката по софтуерно инженерство. Освен директната атака с целувката той явно си пада и романтична душа, защото блесна с рецитиране на стихове. Дамян Дамянов избра флиртаджията, за да впечатли потенциалната си изгора. След импровизирания кратък рецитал се случи и първата им целувка.

В атака! Петър от “Фермата” ошашави Моника с целувка, рецитира ѝ поезия (Фото)

Кадърът, запечатал ненадейното продължение на играта им, обиколи Мрежата и зарадва феновете им. Моника обаче май предпочита да стои по-надалеч. След като Петър я целуна, тя се скри в стаята си, явно за да осмисли ситуацията. По-късно пред останалите участнички във формата сподели, че не е била съвсем готова за подобно развитие и че такива “инциденти” буквално я шокират. По думите ѝ май не е особено готова за връзка. Според нея ѝ е нужно да остане сама, за да може да се опознае без партньор до себе си. Евентуална връзка с Петър вероятно ще ѝ коства тази възможност – да се развива, без да разчита на мъжка подкрепа. Така, въпреки че силно го харесва, хубавицата няма желание да вирее в мъжка сянка.

Източник: show.blitz.bg