октомври 01, 2023

В „Игри на волята” вият от кеф: Гатьо стана „амазонка” (Грешен залог го прати на „Дивата река” при жените - Снимки)

Пишман мъжкарят от „Гладиаторите” ще гладува на „Дивата река” барабар с женското племе

https://kliuki.net/bg-kliuki/v-igri-na-volyata-viyat-ot-kef-gatyo-stana-amazonka-greshen-zalog-go-prati-na-divata-reka-pri-zhenite-snimki/209024 Kliuki.net
В „Игри на волята” вият от кеф: Гатьо стана „амазонка” (Грешен залог  го прати на „Дивата река” при жените - Снимки)

Грешният залог на „Гладиаторите” им изигра лоша шега. Мъжкото племе трябваше да избере кой ще е победител във втората кастнг игра. В която един срещу друг се озоваха новакът Камен и бившият шампион от ‘’Игрите” от трети сезон Андрей Гридин. Мъжагите избраха да заложат на новия участник и пренебрегнаха руснака. Без да знаят, че в племето ще настъпи фатална размяна. Ако бяха спечелили залога мъжете щяха да имат право да разменят другите.

На Виктория от „Амазонките” се падна задачата да избере кой от мъжагите ще последва „Амазонките” на Дивата река. Вики реши, че женомразеца Гатьо и Цецо ще са бъдещите им съплеменици, а едно от момичетата ще трябва да последва „Гладиаторите”.

Това се оказа истински шок за мускулягата Гатьо. Не можа да преглътне факта, че ще съжителства само с жени. Охранителя започна да псува и да буйства, че жена му ще го зареже ако разбере. И започна да философства, че това е бил края му в „Игрите”и е по-добре да се прибере при половинката и двете си деца.

А зрителите умряха от смях след развоя на събитията на Арената снощи и коментират: „Голям смях падна снощи. Големия мъжкар стана амазонка. Така му с пада на женомразеца. Голям кеф, голямо чудо, браво на сценаристите сега ще видим Гатьо що за мъжкар е!”, „Смешник, хората се питат вече има ли мъжко достойнство!” е само част от реакцията на публиката в социалната мрежа.

Източник: България днес