September 21, 2024

В „Колко ми даваш”: Константин се впечатли от бг барбито Андреа, а Фънки си плю в пазвата от уплах!

Коцето и Фънки бяха герои в новото шоу на бТВ, но зрителите разочаровани от „Колко ми даваш”

https://kliuki.net/bg-kliuki/v-kolko-mi-davash-konstantin-se-vpechatli-ot-bg-barbito-andrea-a-fanki-si-plyu-v-pazvata-ot-uplah/230677 Kliuki.net
В „Колко ми даваш”: Константин се впечатли от бг барбито Андреа, а Фънки си плю в пазвата от уплах!

Фолк звездата Константин заедно с приятеля си Фънки трябваше да познават възрастта на шест участника. Едната, от които бе известната като българското Барби бургазлийката Андреа Иванова. А когато тя се появи на сцената със силиконовите си гърди от по 600 кубика в едната и големите си хиалуронови устни (в които е натъкала с не по-малко от 15 г)Димитър Ковачев направо блокира.

Като измърмори под носа си, че се е стреснал когато я видял на живо. Но Константин не пропусна да разгледа Андреа от близо и даже й направи комплимент, че изглежда страхотно и си е супер вида й. Даже я поздрави с въздушна  целувка.

А Фънки в заключение изтърси, че няма да може да заспи тази нощ  ще сънува кошмари. Иначе двамата зевзеци познаха възрастта на безобразно тунингованата участничка, че е н 27 години.

Но публиката реагира остро и Венета Шавова написа в коментар във страницата на шоуто във фейсбук:”Чудя се защо лансират психично болни хора като „Бургаското барби, тя е за психиатрия, а докторите, които са я обезобразили за затвор. Това нещо не трябва да се показва по телевизията , особено когато по това време могат да го гледат деца под 18 г”

Като цяло предаването бе оценено от зрителите като досадно и скучно, но водещата Флорина Иванова се справя отлично и трябва да я запазят за нещо по-добро.

Източник: България днес