September 08, 2024

В навечерието на сватбата! Мика Стоичкова повлече крак за купон, обясни се в любов на годеника за рождения му ден (Снимки)

Фамилията на Христо Стоичков се стяга да приеме официално в дома си годеника

https://kliuki.net/bg-kliuki/v-navecherieto-na-svatbata-mika-stoichkova-povleche-krak-za-kupon-obyasni-se-v-lyubov-na-godenika-za-rozhdeniya-mu-den-snimki/226854 Kliuki.net
В навечерието на сватбата! Мика Стоичкова повлече крак за купон, обясни се в любов на годеника за рождения му ден (Снимки)

Сватбата се очертава да гръмне с фойерверките в края на седмицата, като за това съобщи самата Мика Стоичкова. В началото на юли тя сподели кадър с любимия си, към който написа, че когато искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, нямаш търпение остатъкът от живота ти да започне най-скоро. И буквално обяви, че остават 19 дни до заветната дата, когато явно официално ще започне да тече остатъкът от живота ѝ с Мартин Трайков.

Месецът, изглежда, обещава непрестанно празнуване, тъй като най-напред Мика чукна 36 години на 10 юли. Преди два дни пък и любимият ѝ бе почетен със специален кадър в Инстаграм по случай рождения си ден. За целта щерката на Христо Стоичков му спретна подобаващо любовно признание. По думите ѝ той е нейната опора и подкрепа, надежда и мечта. Точно на рождения му ден му и благодари, че животът ги е събрал, за да се наслаждават заедно на предложенията му.

За капак Мика Стоичкова пожела на Мартин да бъде здрав и винаги щастлив до нея. Любовното ѝ обяснение даже е в стихотворна форма, а дали е последвал бесен купон, засега младата жена не споделя. Така юли месец явно е подчертано празничен за бъдещите младоженци, които даже смятат да се венчаят в него.

Източник: ladyzone.bg