май 02, 2024

В тяло на дете! Мария чупи стойки и чалъми в Слънчев бряг (Чалгаджийката втрещи с размери – Снимки)

Напоследък певицата заряза фотошопа

https://kliuki.net/bg-kliuki/v-tyalo-na-dete-mariya-chupi-stoyki-i-chalami-v-slanchev-bryag-chalgadzhiykata-vtreshti-s-razmeri-snimki/206349 Kliuki.net
В тяло на дете! Мария чупи стойки и чалъми в Слънчев бряг (Чалгаджийката втрещи с размери – Снимки)

И се пуска в реални размери в любимия си Инстаграм. Истината за визията ѝ обаче продължава да смущава феновете ѝ и някои директно я пратиха да си хапне доволно. Може би сред най-колоритните коментари бе мнението, че не подобава на жена на нейната възраст да се подвизава в тяло на дете.

На практика по визия Мария го докарва повече на 12-годишно девойче, отколкото на зряла жена с дъщеря тийнейджърка. Ударното ѝ отслабване неведнъж привлича вниманието в мрежата, а откакто заряза фотошопа, миниразмерите ѝ предизвикват дори усмивки. Кадрите, които публикува изпълнителката в профила си, я представят отново в подобна светлина.

Лъскавият бански едва покрива гърдите ѝ, но те сякаш са прикачени към неестествено слабо тяло. Розовият спортен комплект пък изумява най-вече с намерението ѝ да се напъха сякаш в чувал и буквално да се изгуби в него. На долнището му е нужно само леко дръпване, за да се свлече в краката ѝ, и макар тя да позира умело, все пак не може да избяга от впечатлението за нездравословно кльощаво телосложение.

Проблемите ѝ с теглото постоянно привличат вниманието на загрижените ѝ фенове. Някои открито се подиграват, докато други дори ѝ съчувстват. Така дори и в меката на купона – Слънчев бряг, Мария чупи стойки и чалъми и играе пред обектива.