април 26, 2024

Валерия и Евгени заедно само за пред хората (Пианистът и красавицата разиграват театър - Снимки)

Победителката в Ергенът изобщо не е влюбена в Евгени, призна, че обича друг

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-i-evgeni-zaedno-samo-za-pred-horata-pianistat-i-krasavicata-razigravat-teatar-snimki/204320 Kliuki.net
Валерия и Евгени заедно само за пред хората (Пианистът и красавицата разиграват театър - Снимки)

Какво се случва между избраницата на ергена и самия него остава загадка за феновете на шоуто. Все повече  започва да се говори, че двамата са се разделили и се появяват заедно само за пред хората.

На рождения си ден Валерия се е снимала с друг мъж, след като изгони Евгени и му каза да се махне, че иска да има своя фотосесия сама. Тя е признала  на друг симпатичен мъж, че го обича. Който се казва Николай Антонов. Е, може да са само  добри приятели, но  хора от екипа на шоуто издават, че победителката и пианиста са скарани и разделени. По-всичко личи, че няма никакви любовни чувства между тях, каквито се надявахме да видим.

Валерия и Евгени заедно само за пред хората (Пианистът и красавицата разиграват театър - Снимки)

След концерта в Пловдив Евгени заминал за Бургас, но сам. А Валерия, която уж го аплодира от първия ред изчезнала веднага след края и не останала за неофициалната част.

Тя ще присъства и на другите два концерта на уж възлюбения си мъж, но само заради предварителната договорка и пак само за официалната част.

Когато зададат въпрос на виртуоза къде е избраницата му той свива рамене и отвръща: „Нямам си представа.” А тя не спира да се забавлява в компанията на Айлин, Джия и други дружки, явно чалгата й е по вкуса, а не музиката на Евгени.

Валерия и Евгени заедно само за пред хората (Пианистът и красавицата разиграват театър - Снимки) - Снимка 2

Валерия и Евгени заедно само за пред хората (Пианистът и красавицата разиграват театър - Снимки) - Снимка 3

Валерия и Евгени заедно само за пред хората (Пианистът и красавицата разиграват театър - Снимки) - Снимка 4

Така, че дали ще ни изненадат със сватба е малко вероятно и двамата сигурно ще продължат напред всеки по своя път. Поне такива сигнали дават, че не са родени един за друг!

Източник: bgdnes.bg