април 28, 2024

Валерия на Евгени удари дъното в „Кой да знае” (Моделката по-тъпа и от Симона Загорова – Снимки)

Видя се интелекта на Валерия Георгиева или по-точно липсата на такъв

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-na-evgeni-udari-danoto-v-koy-da-znae-modelkata-po-tapa-i-ot-simona-zagorova-snimki/217284 Kliuki.net
Валерия на Евгени удари дъното в „Кой да знае” (Моделката по-тъпа и от Симона Загорова – Снимки)

Зрителите на „Кой да знае” за пореден път бяха разочаровани от куизното шоу снощи. Въпреки, че с нетърпение очакваха да видят как ще се справи двойката Евгени Генчев и избраницата му Валерия.

Ергенът очаквано се настани на стола до Милица Гладнишка, а бъдещата му жена до Христо Пъдев. Валерия не показа достатъчно умения да мисли аналитично, играта й бе крайно слаба и се разбра, че може да е спечелила сърцето на пианиста, но само с външността си, а не с някакъв интелект. Още от самото начало моделката призова новите моми в започващото шоу „Ергенът 3”, да бъдат себе си, а не да играят роли. С това затвърди очакванията на зрителите, че няма с какво да ги изненада, освен с научени фрази.

Публиката веднага усети, че повечето въпроси бяха специално избрани за нея. Такива на каквито всяка по-интелигентна моделка веднага ще отговори. Въпреки това Вал успя само на един да намери правилния отговор „Как да извием миглите си?” Като се сети, че това ще се получи с топла чаена лъжичка. Тя не успя да предположи, че аромат на ванилия може да накара жените да пазаруват повече дрехи. А най-нелепата й издънка бе, че масоните били модерни от скоро, явно не знае, че те са съществували още от 16 век.

Добре, че беше Милица Гладнишка, знаеща, чаровна и с уникално чувство за хумор, а до нея Евгени стоеше безмълвен. Може да е виртуоз, но и на него му липсват широки познания. Така победата се озова в техния отбор , а зрители написаха: „Гледам шоуто само заради Милица – тя е единственото забавно нещо в тая боза.”

Източник: Хотнюз.бг