September 08, 2024

Валерия от “Ергенът” 3 се уреди с участие в “Къщата на инфлуенсърите”, цели се от раз в наградата (Видео + Снимки)

Най-младата участничка в любовното риалити се е устремила към ново шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-3-se-uredi-s-uchastie-v-kashtata-na-influensarite-celi-se-ot-raz-v-nagradata-video-snimki/227257 Kliuki.net
Валерия от “Ергенът” 3 се уреди с участие в “Къщата на инфлуенсърите”, цели се от раз в наградата (Видео + Снимки)

Въпреки че не успя да стигне до сърцето на Алек и отпадна сравнително рано в надпреварата, тя се възползва максимално от славата си и се стреми да припечелва добри пари от реклама и подобни дейности.

Затова и “Къщата на инфлуенсърите” е поредното ѝ предизвикателство, като самата Валерия признава, че влиза заради голямата награда. По думите ѝ ще направи всичко възможно, за да си тръгне с парите. И тъй като е бедна студентка и няма дори пералня, финансовата инжекция от шоуто ще ѝ дойде доста добре.

Като мотивация инфлуенсърката посочва още, че на практика Инстаграм далеч не е това, което хората виждат. Замъкът, който ще приюти най-популярните инфлуенсъри у нас за един месец, ще се простира на цели 800 кв. м. Докато първият му сезон премина в скромна къща, мащабът на третия ще бъде далеч по-голям.

И макар наградата да си заслужава усилията, все пак и преживяването явно ще бъде наситено с доста емоции и неочаквани обрати. “Къщата на инфлуенсърите” не е толкова популярно риалити като “Ергенът” например. Какво ще се случва там, предстои да видим – все пак доста хора, затворени за един месец, обещават най-малкото сериозни словесни престрелки.

Източник: dama.bg