май 02, 2024

Валерия от „Ергенът” овършала и Папи Ханс (Косьо изневерил на Сара със съблазнителката – Снимки)

Скандалната участничка от „Ергенът” имала повече от интимност с певеца

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-ovarshala-i-papi-hans-kosyo-izneveril-na-sara-sas-sablaznitelkata-snimki/221715 Kliuki.net
Валерия от „Ергенът” овършала и Папи Ханс (Косьо изневерил на Сара със съблазнителката – Снимки)

Сочната моделка успяла да влезе под кожата на Константин Трендафилов и то преди две години. Когато течели снимките по клипа му, в който участва Валерия. Папи тотлно си загубил ума по атрактивната и пищна млада жена , тогава се случила забивката с  нея. И може да не ви се вярва, но той изневерил на Сара Драгулева.

„Още когато снимаха клипа Папи Ханс точеше лиги по изкусителната  разкрепостена мадама въпреки младата й възраст. По онова време Вал се славеше като обиграна съблазнителка, макар да нямаше кой знае какъв опит. След края на снимките двамата се срещали още един, два пъти и тя му била дузпата незнайно защо.И Папи се върнал при благоверната си постоянна половинка. На която сега се кълне във вярност и голяма любов.", разнася се поредната клюка.

Добре, че на време се усетил какъв пожар е това младо момиче, което за малко да съсипе връзката му с актрисата.

Както се разбра  вече Валери е първата участничка в „Ергенът”, която сподели с останалите момичета, че е била интимна с Алек. После се отрече от думите си, но изложи ергенът и той  за малко да я изгони. Добре, че се смили над нея за младостта и красотата  и Вал получи втори шанс неясно обаче до кога.

Източник: Хотарена