април 26, 2024

Валерия от Ергенът полудя от ревност след срещата му с Елена (Дави беса си с алкохол – Снимки)

Най-чувствената среща на Евгени с Елена бе снощи, само, че самовлюбената Валерия се почувства унижена

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-poludya-ot-revnost-sled-sreshtata-mu-s-elena-davi-besa-si-s-alkohol-snimki/200993 Kliuki.net
Валерия от Ергенът полудя от ревност след срещата му с Елена (Дави беса си с алкохол – Снимки)

Евгени Генчев  тази вечер бе решил да опознае повече момичета и на коктейла покани някои от тях на лична среща. Най-чувствената бе тази със спряганата за победителка на този сезон на Ергенът – Елена.

Именно тази среща е причина Евгени да обърне очи към чаровната редакторка и интелигентна дама и в последствие да реши, че именно тя е жената, с която ще сподели живота си от тук нататък.

Валерия от Ергенът полудя от ревност след срещата му с Елена (Дави беса си с алкохол – Снимки)

От телевизията, която излъчва шоуто преди старта му пуснаха реклама, на която се вижда жена, която прилича на Елена, тя приема  годежния  пръстен от виртуоза.

От кухнята на Ергенът без да искат издадоха, че любовта на Евгени и Елена не се е случила от пръв поглед. Двойката е изживяла истинска романтична приказка в шоуто, която предстои да бъде излъчена.

Само, че почитателите на романтичния формат забелязаха, че Валерия, която до сега бе фаворитка на пианиста никак не остана доволна от случилото се. Те коментират поведението на моделката така:”Валерия толкова е бясна от ревност, че се чуди каква безсмислица да каже и каква физиономия да направи.”, „Валерия да не се налива с алкохол, а да пие валериан и да си ляга”, „Голяма злобарка, такава завист прозира от нея.”, Валерия и тя е обсебваща и контролираща. Генчо ще я изхвърли като куче, има по-достойни от нея момичета, да не си мисли, че е център на вниманието”.

Валерия от Ергенът полудя от ревност след срещата му с Елена (Дави беса си с алкохол – Снимки) - Снимка 2

Може би отношението на Евгени се промени към нея, когато установи, че моделката се съюзи с Елисавета и Габи. Още повече, че зрителите забелязаха как често надига чашата с алкохол, за да удави мъката си, че е пренебрегната.

Валерия от Ергенът полудя от ревност след срещата му с Елена (Дави беса си с алкохол – Снимки) - Снимка 3