май 01, 2024

Валерия от „Ергенът” призна: С Алек го направихме в морето! (Скандални подробности за първия секс в шоуто)

Сексът в шоуо вече не е мираж, а факт

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-prizna-s-alek-go-napravihme-v-moreto-skandalni-podrobnosti-za-parviya-seks-v-shouto/221678 Kliuki.net
Валерия  от „Ергенът” призна: С Алек го направихме в морето! (Скандални подробности за първия секс в шоуто)

Разкрепостената Валерия Дакова се е отдала на Алек Младенов в „Ергенът”. За това признала самата съблазнителка пред своя близка приятелка. На която Вал се похвалила с най-пикантни подробности.

Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно. Започнали да се натискат, синеокият ерген така се разгорещил, че не можел повече да се удържи. А знойната брюнетка веднага му предложила да се потопят в морето и там да стигнат до край!, разказа пред светско издание дружката на дупнишката моделка.

Къдрокосата Валерия разказала  още, че сексът бил много страстен, но се почувствала  неудобно от многото камери покрай тях. Страстта им не била изконсумирана докрай затова се наложило да се срещнат още веднъж след края на шоуто. Но в хотел и то еднократно.

От снощното промо намекнаха за някаква интимност между нея и Алек. Само, че тя не каза какво е станало между тях, а подхвърли, че може  да се е случило проникване.С което шокира останалите момичета.

Само, че този близък контакт с ергена няма да й донесе никакво предимство. Валерия няма да е сред дамите в челната тройка,а Алек няма да избере нито Маги, нито Надежда или пък Йоана.

Източник: Лупа.бг