юни 17, 2024

Валерия от “Ергенът” с люта гавра с Алек, с Маги и Екатерина дружно родиха “Трио фалш” (Подробности + Видео)

С култово видео изригна една от последните участнички в тазгодишното издание на романтичното риалити

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-s-lyuta-gavra-s-alek-s-magi-i-ekaterina-druzhno-rodiha-trio-falsh-podrobnosti-video/223803 Kliuki.net
Валерия от “Ергенът” с люта гавра с Алек, с Маги и Екатерина дружно родиха “Трио фалш” (Подробности + Видео)

След като Алек опропасти финала на шоуто, отрязвайки двете финалистки с видео, Валерия реши да му спретне пародия. Досущ като оригинала тя се появи в кратък клип, в който се сбогува с Маги и Надежда. Е, всичко би било в реда на нещата, ако авторката не разговаряше и с друг персонаж извън кадър – майката на Ергена. Репликите, отправени към нея, директно се гавреха с ролята ѝ в шоуто и с обвиненията, че държи юздите на сина си.

Така в рамките на няколко минути участничката умело влезе в роля – наконтена в костюм и папийонка, тя се обърна към колежките си по съдба. И дори си позволи индиректно да нарече Ергена “пу*ьо”. За капак прословутата червена роза, с която Алек се вихреше през няколко дни, заемаше ключово място в импровизацията ѝ. В крайна сметка розата във видеото заслужи мама Ксения.

Междувременно стана ясно, че Валерия, Маги и Екатерина поддържат изключително близки отношения след злополучното си пребиваване в имението на любовта. Наред с общите им приключения и извън предаването, те са създали и обща група. Наименованието ѝ е тематично – “Трио фалш”, и идва от начина, по който ги наричаха в “Ергенът”.

В специална публикация русата фурия Томова сподели за създаването на групата и обеща доста по-пикантни неща, отколкото са свикнали да гледат заинтересуваните любопитковци. Така в резултат от общата си съдба в риалитито триото продължава заедно и в живота.

Източник: show.blitz.bg, Instagram