май 05, 2024

Валерия от “Ергенът” се набута в чалгата (Кучелюбката се вихри в клип на Илиян)

Пианото на Евгени Генчев май не я впечатлява, макар и да е изискано

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-se-nabuta-v-chalgata-kuchelyubkata-se-vihri-v-klip-na-iliyan/206935 Kliuki.net
Валерия от “Ергенът” се набута в чалгата (Кучелюбката се вихри в клип на Илиян)

Младата жена реши да блесне с участие в чалга клип. Другите дами в предаването за момента са доста по-известни от нея, така че изненадващото ѝ решение може би е оправдано от гледна точка на търсенето на популярност. В клип на попфолк певеца Илиян ще се изявява любителката на кучета. Колкото и да е странно за почитателите ѝ, тя вероятно няма притеснения по темата.

Песента “Черна рокля” е с любовна тематика и изглежда включва само изпълнителя и компанията му в лицето на Валерия. Причините, довели до подобен неочакван тандем, не са известни. Победителката в “Ергенът” се сдоби с гадже от сой. Евгени се занимавам с пиано и знася концерти по целия свят. Как гледа на желанието ѝ да навлезе в лекия жанр, макар и само в клип, засега е загадка. Предвид интересите му едва ли е особено очарован от типичните чалга ритми.

Илиян пък, се слави с кариера в бранша от години. Славата му напоследък съвсем залезе, така че изборът на Валерия може би е начин да си свери часовника с времето. Момите от “Ергенът” обикновено остават в полезрението на обществото и след края на сезона.

Източник: hotnews.bg