март 19, 2024

Валерия от Ергенът забърка грозен скандал (Кучелюбката се озъби на бременните жени)

Защитничката на домашните любимци се забърка в грозен скандал, заплаши бременните, че Бог ще ги накаже

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-zabarka-grozen-skandal-kuchelyubkata-se-ozabi-na-bremennite-zheni/203808 Kliuki.net
Валерия от Ергенът забърка грозен скандал (Кучелюбката се озъби на бременните жени)

Валерия от Ергенът попиля бременните жени, които искат да си изоставят кучето заради предстоящото раждане. Тя се озъби на жените в положение заради  една непозната за нея бъдеща майка, която я помолила в писмо да приеме  кучето й  в приюта си защото скоро ще става майка. Валерия веднага я отрязала като й казала, че няма да стане. Защото й прозвучало, че когато й дотегне да се грижи за бебето, ще я накара и него да гледа:”Кака може да изоставиш куче, за което ги се грижил 12-13 години и до онзи ден си го глезил и то те обича и ти вярва. Ами то в някой следващ ден така може и да зарежеш  и собственото си дете, като домашния си любимец”, ядоса се природозащитничката.

Валерия от Ергенът забърка грозен скандал (Кучелюбката се озъби на бременните жени)

Валерия е категорична, че Господ ще накаже всичките ония, които заради бъдещото си бебе  изхвърлят кучета и котки:”Ядосана съм на ония бременни жени, които с лека ръка изхвърлят животинче и ще живеят спокойно когато са наясно, че само след часове кучето или котето ще бъде смазано от някоя кола или ще му се случи нещо друго ужасно.”

Според хора от близкия кръг на Валерия, тя влязла в шоуто, за да накара всички, които се грижат за домашни любимци, да не ги изоставят на произвола на съдбата.

Източник:bgdnes.bg