април 26, 2024

Валерия от Ергенът замъкна и кучето си при Цитиридис (Кучелюбката демонстрира големия си инат – Снимки)

Инатливата моделка унижи публично бъдещия си съпруг, Евгени ще свири втора цигулка в семейството

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-ergenat-zamakna-i-kucheto-si-pri-citiridis-kuchelyubkata-demonstrira-golemiya-si-inat-snimki/203401 Kliuki.net
Валерия от Ергенът замъкна и кучето си при Цитиридис (Кучелюбката демонстрира големия си инат – Снимки)

Най-новата светска двойка Евгени Генчев и Валерия гостуваха в шоуто на Цитиридис снощи. Отидоха заедно като влюбени, но кучелюбката замъкна в студиото  и домашния  си любимец Бъди.Като с ината си показа, че дори и заради Евгени няма да се откаже от манията си по кучетата. Той пък призна, че няколко пъти е бягал в чужбина от властната си майка.

Валерия от Ергенът замъкна и кучето си при Цитиридис (Кучелюбката демонстрира големия си инат – Снимки)

От дума на дума се разбра, че двамата плануват сватба. А когато шоуменът забеляза годежния пръстен се натисна да им кумува, като им предложи да ги черпи с почивка на Малдивите. Избраницата на пианиста пък си призна, че не е очарована от срещата с родителите на Евгени, защото  се отнесли предубедени с нея –„ моделка с кучета”, която не отговаря на представите им за снаха. Няма да е добра домакиня и грижовна майка, което май ще се окаже самата истина.

Валерия от Ергенът замъкна и кучето си при Цитиридис (Кучелюбката демонстрира големия си инат – Снимки) - Снимка 2

А публиката заля влюбените гълъбчета с негативни реакции: „Доста простовато момче се оказа Евгени.Това пролича в снощното интервю, в което образът му на сантиментален и интелигентен джентълмен направо рухна. И ако  всичко е реално, наистина си е избрал перфектната половинка за неговата същност и липси,а с отвратителното си отношение към Елена показа колко е двуличен човек без елементарно възпитание. Който е лъгал влюбена в него жена 3 месеца. Наистина са си лика и прилика с това безлично и повърхностно същество, с което ще се загроби за години напред и кариерно и семейно!”, „Момче, тая не е с теб, а с кучето!”, „Радвам се за Елена, мога да кажа, че Евгени не е достоен за нея!”, пишат зрителите, които не виждат да продължи дълго връзката на пианиста с моделката.