май 20, 2024

Валерия от „Фермата“ бясна на жените в „Елбетица“, влюбеният Георги също я прецака (Подробности)

Бившата художествена гимнастичка насъбра доста яд срещу мнозина от съотборниците си

https://kliuki.net/bg-kliuki/valeriya-ot-fermata-byasna-na-zhenite-v-elbetica-vlyubeniyat-georgi-sashto-ya-precaka-podrobnosti/211436 Kliuki.net
Валерия от „Фермата“ бясна на жените в „Елбетица“, влюбеният Георги също я прецака (Подробности)

Стряскащата загуба на „Елбетица“ с 1 на 14 в полза на „Канатица“ предреши и финала на поредния епизод от „Фермата“. Валерия отпадна от играта и почти през сълзи сподели, че въобще не ѝ се тръгва. По думите ѝ тя е обожавала играта, а голяма част от мъката ѝ идва и в резултат на неочакваните удари от страна на собствения ѝ отбор.

Водени от желанието да запазят мъжката сила в „Елбетица“, жените буквално прецакаха доскорошната си приятелка. Уж за да разчитат на мъжка сила занапред, те предпочетоха да се отърват от жена, а не от мъж. Приятелските им чувства в случая останаха на заден план и в крайна сметка гимнастичката се оказа предадена от дружките си.

Земеделецът Георги пък също успя да изненада зрителите. Той използва същия аргумент за вота си срещу нея и макар да го раздаваше влюбен, явно любовта му не е била толкова силна. Неспирното му ухажване направи впечатление на всички и като че ли точно от негова страна подобна наказателна стратегия спрямо Валерия не бе очаквана. Каквито и да са били тайните му мотиви, поне към него напусналата участничка съумя да запази добрия тон и да го прегърне приятелски на излизане.

Източник: show.blitz.bg