април 28, 2024

Валят обиди! Джино Бианкалана смля с думи певицата Айви (Доскорошните дружки се скараха за 500 лева – Подробности)

Сериозен скандал спретнаха двамката

https://kliuki.net/bg-kliuki/valyat-obidi-dzhino-biankalana-smlya-s-dumi-pevicata-ayvi-doskoroshnite-druzhki-se-skaraha-za-500-leva-podrobnosti/212388 Kliuki.net
Валят обиди! Джино Бианкалана смля с думи певицата Айви (Доскорошните дружки се скараха за 500 лева – Подробности)

Поводът на пръв поглед са едни 500 лева, които Джино Бианкалана отказал да плати на певицата. Тя трябвало да ги получи след парти по случай Хелоуин в неговото заведение, но понеже не изпълнила докрай ангажимента си да напълни ресторанта с гости напористият млад татко сериозно се разлютил. И склонил да ѝ даде само 100 – 150 лв. от обещания хонорар. Айви, от своя страна, подпалила от гняв и заплашила, че ще отвърне с голяма антиреклама. Впоследствие била заплашвана и обиждана по телефона от него, на което отговорила, че ще пусне жалба в полицията за подобно отношение. Джино пък, за когото се пише, че е използвал доста обидни епитети спрямо аверката си, щял да отвърне на удара с дело за клевета.

Така в крайна сметка доскорошните другарчета май ще си правят мръсно и тепърва ще вадят кирливите си ризи. Уговорката между тях била Айви да се грижи за рекламата на заведението му, като му води и клиенти. За капак Бианкалана поел разходите по рождения ѝ ден в ресторанта си, тъй като тя не блестяла с пари. На въпросния Хелоуин довела само петнайсетина души от коментираните 50 и на всичкото отгоре поискала 500 лева за услугите си. Поведението му пък сериозно я огорчило и изобщо не очаквала подобни грозни обиди.

Източник: show.blitz.bg