април 19, 2024

Ваня Джаферович издуха Владо Карамазов от "Сървайвър" (От този месец босненецът ще се кърши в Доминиканската република)

Ваня Джаферович ще замести Владо Карамазов в новия сезон на “Сървайвър”

https://kliuki.net/bg-kliuki/vanya-dzhaferovich-izduha-vlado-karamazov-ot-sarvayvar-ot-tozi-mesec-bosnenecat-shte-se-karshi-v-dominikanskata-republika/199749 Kliuki.net
Ваня Джаферович издуха Владо Карамазов от "Сървайвър" (От този месец босненецът ще се кърши в Доминиканската република)

Актьорът май омръзна на зрителите и продуцентите на предаването успяха да се ориентират навреме. Така поредният сезон на “Сървайвър” обещава и нов водещ – Ваня Джаферович. Босненецът ще замине заедно с участниците за Доминиканската република съвсем скоро. Пътуването ще се състои на 8. февруари, а на 18. предстои и стартът на самия сезон. Очаква се форматът да бъде доста по-интересен, а зрителите да се чувстват максимално съпричастни. Именно те ще имат възможността директно да гласуват кой да продължи в шоуто. Отборите пък ще се надпреварват в различни борби, а задачата на Ваня Джаферович е успешно да ги води в битките им. И да го играе миротворец, ако се налага.

Ролята на водещия е ключова и предвид факта, че Владо Карамазов доста дразнеше зрителите, турските продуценти най-сетне са се взели в ръце. Фамилията Джаферович пък буквално няма слизане от екран. Ако не гледаме Ваня, гледаме жена му Жени и обратното. Двамата са достатъчно познати лица и явно са решилии да се редуват в различните формати. Доколко подобен избор от страна на продуцентите “Сървайвър” е добър, вече е отделен въпрос. И Джаферович е изтъркан образ, но да се надяваме, че ще се справи по-добре със задачите си от Карамазов.

Източник: lifeonline.bg