април 28, 2024

Васка от „Ергенът” шашна Алек със сензационно влизане в шоуто (Хубавата гримьорка се оказа кандидатка за сърцето му)

Щура изненада видяхме в първия епизод на любовното шоу, гримьорка под прикритие била една от участничките

https://kliuki.net/bg-kliuki/vaska-ot-ergenat-shashna-alek-sas-senzacionno-vlizane-v-shouto-hubavata-grimyorka-se-okaza-kandidatka-za-sarceto-mu/218569 Kliuki.net
Васка от „Ергенът” шашна Алек със сензационно влизане в шоуто (Хубавата гримьорка се оказа кандидатка за сърцето му)

Изненадата, която видяхме в първия епизод на „Ергенът” се оказа най-приятната в новия сезон. Докато две от дамите пристигайки с лъскав автомобил  влизаха в шоуто ни показаха как момиче от екипа оправя грима на главния герой Алек. Ергенът бе изненадан, че досега не се е запознал с личната си гримьорка, която му отвърна: Не сме се запознали, приятно ми е аз съм Васка от Дупница!”

След малко от екипа отново повикаха гримьор на терен. Девойката се върна ,  оправи визията на Алекс като го попита: „Успокои ли се вече, че изглеждаш вдървен? Не се притеснявай, разчупи тоя гипс!”

Все още гипсиран бизнесменът отвърна:”Едно е да го чуеш това, по-трудно е да го направиш!”А Васка отговори:”Ще ти покажа как се прави!”. Като най-изненадващо смъкна анцуга си и остана по рокля. Стана ясно, че тя е поредната участничка в шоуто, влязла под прикритие.

Тя е македонка от Гоце Делчев, но учи фармация в София. Хубавицата за кратко стана любимка на публиката с естествената си без корекции външност и заради умението й да съчетае красота, женственост и интелект. Има няколко титли мис в столицата и предпочита да е приятелка с мъже. Защото жените и завиждат.

Иначе зрителите не могат да скрият изненадата си, че такова естествено момиче като Васка Джурова се е навило да влезе в този компрометиран формат  сред толкова тунинговани със силикон красавици с гърди и огромни джуки. Но се надяват естествеността, а не фалша да победи този сезон.

Източниик: ladyzone.bg