април 27, 2024

Васка от „Ергенът” влезе в шоуто ефектно, но напусна незабележимо (Кого ядоса фармацевтката, че да я изгонят от формата)

Най-харесваното момиче проговори след напускането си и каза, че не била в шоуто за скандала

https://kliuki.net/bg-kliuki/vaska-ot-ergenat-vleze-v-shouto-efektno-no-napusna-nezabelezhimo-kogo-yadosa-farmacevtkata-che-da-ya-izgonyat-ot-formata/220529 Kliuki.net
Васка от „Ергенът” влезе в шоуто ефектно, но напусна незабележимо (Кого ядоса фармацевтката, че да я изгонят от  формата)

Почти цялата аудитория която следи „Ергенът” е от дами. Но се намират и мъже, които може да се откажат да гледат шоуто. След като от него отпадна тяхната фаворитка Васка. Която бе обявена за шампионка по зрителски интерес от феновете от мъжки пол.

Които не спират да се питат „Защо всъщност изгониха Васка?”Според официалната версия, тя се е показала прекалено пасивна и безлична. И не могла да привлече вниманието и интересът на ергенът.Само дето никой не вярва в това, още повече, че Алек както видяхме си пада по по-зрелите лелки.

Най-вероятно се е случило следното: Младата студентка не се е вписала в сценария и се е опълчила на сценаристите и така в станала неудобна за тях. Но Васка намекна за това, след като напусна шоуто: „Не влязох да участвам в скандали!”

 След което хубавото момиче призна, че след ефектното си появяване като гримьорка под прикритие е имала още лични срещи с Алек. Но незнайно защо те не са били показни на публиката:”Някои от срещите ми бяха извън сюжета на шоуто и може би затова останаха скрити, но все пак крият свой чар!”, каза Васка след шоуто. С което потвърди, че е наясно защо са я изгонили.

И наистина се случи това което Неделчо Богданов предрече в подкаста „Надкаст”, където предвиди, че Васка е ядосала сценаристите и не им играе по свирката и много скоро ще я изкарат навън. Както и стана в последствие.

Източник: Crimesbg.com