април 27, 2024

Вдовицата на убития Шарков покани гостите в „Черешката” в новия си дом (Милена Шаркова с официално облекло, а компанията шляпа по чорапи)

Мисис България взе акъла на гостите си с амбициозна и вкусна храна, но зрителите й намериха кусур

https://kliuki.net/bg-kliuki/vdovicata-na-ubitiya-sharkov-pokani-gostite-v-chereshkata-v-noviya-si-dom-milena-sharkova-s-oficialno-obleklo-a-kompaniyata-shlyapa-po-chorapi/217355 Kliuki.net
Вдовицата на убития Шарков покани гостите в „Черешката”  в новия си дом (Милена Шаркова с официално облекло, а компанията шляпа по чорапи)

Вдовицата на нелепо убития преди 10 години Емил Шарков за първи  път показа новия си дом в „Черешката на тортата”. Който споделя от две годни с втория си партньор Лъчезар и дъщеря си.

Дамата подготви  салата на редове от домати с домашен каймак и между редовете сложи тиквички на грил, омеси погача със сирене по рецепта на майка си, поднесе няколко разядки, за предястие сервира  карфиол, паниран в специална панировка. За основно  ястие сготви патешки бутчета, а за десерт – пияно брауни с накиснати сушени плодове в ароматен ром.

Милена Шаркова успя да докосне сетивата на гостите си с най-изискан вкус. Но едно нещо се наби на очите на критичните зрители. Те харесаха цялата й концепция за вкусна и изискана вечеря, но не можаха да си премълчат само един факт.

Изисканата дама е издокара с блестящ тоалет, но забележете, не обу високи токчета, а посрещна компанията по пухени чехли. 

А самите гости се събуха  и цяла вечер шляпаха  по чорапи:”Хареса ми вечерята на Милена, докато не видях, че гостите са боси,  домакинята с официален тоалет, но с някакви пухкави пантофи!”, пише възмутена зрителка.А друга добавя:”Тя с туфли и вечерна рокля, което е недопустимо, под която се подават презрамките на сутиена, а всички други боси. Забелязах някакво изкуствено възхищение към домакинята – в тон на първенюшката демонстрация на „стил”!, критикуват по-наблюдателни зрители.

Източник:Фейсбук