декември 10, 2022

Вечерята на Радина Думанян в Черешката на тортата завърши само с 28 т. (Актрисата не блесна в кухнята – Снимки)

Лъчезарна актриса със заявка за претенциозно меню, но самата тя ме можа нищо да сготви сама

https://kliuki.net/bg-kliuki/vecheryata-na-radina-dumanyan-v-chereshkata-na-tortata-zavarshi-samo-s-28-t-aktrisata-ne-blesna-v-kuhnyata-snimki/197030 Kliuki.net
Вечерята на Радина Думанян в Черешката на тортата завърши само с 28 т. (Актрисата не блесна  в кухнята – Снимки)

Радина Думанян бе домакин в кулинарното шоу „Черешката на тортата” снощи. Актрисата даде заявка за изискано многостепенно меню, но вечерята й започна с гаф . Гостите очакваха да бъдат поканени в нейния дом, но се озоваха в апартамент на нейни приятели. Думанян сама издаде причината да ги посрещне там: „Това е домът на Боби и Ели, защото това е най-уютния дом, в който съм била.” Тя добави, че кулинарията й е страст, но предупреди, че не се чувства експерт в областта.”

Факта, че посреща в чужд дом малко подразни зрителите, които  коментираха така ситуацията: „Нито посрещане на ниво, нито подредена маса, нито готвене, нито уют, нито пък тема за разговор”, неодобриха  поведението й хората.

Добре, че беше мъжа й, който се оказа шеф готвач и на него се дължаха перфектно опечения хляб, комбинацията от сиренца, зелената салата и основното – телешко филе „Уелингтън”, да не пропуснем и пастета от гъши дроб.

Добре, че бе съпругът й Светло, а той като истински професионалист сътвори чудеса за вечерята. И всичко това комбинирано с подходяща бутилка вино. Е, трябва да признаем, че заслуга на Радина е избора на напитка и десерта  от брауни с череши.

За цялата тази  вечеря Левон Хампарцумян поряза актрисата и й даде по-малко точки и тя прибра само 28.

А зрителите коментират:” : "Даже са много тези точки, та тя не готви!!! Поздравления за труда на мъжа й! "Поислих, че Хампарцумян ще подкрепи Радина, но от към точки е стиснат, нали е банкер!"