март 29, 2024

Венета Харизанова слабее с фотошоп, заприлича на вейка

https://kliuki.net/bg-kliuki/veneta-harizanova-slabee-s-fotoshop-zaprilicha-na-veyka/143416 Kliuki.net
Венета Харизанова слабее с фотошоп, заприлича на вейка

Венета Харизанова вае стройна талия, но с фотошоп

Венета Харизанова вае стройна талия, но… с фотошоп. Третата най-красива омъжена българка в света, си пусна нови снимки в социалната мрежа, на които изглежда толкова стройна, че чак невероятна.

На снимката Венета Харизанова се е облегнала край басейн, само по банки и високи обувки. Не убягнаха от вниманието на мъжете нито стройната талия, нито феноменално дългите крака на манекенката.

[caption id="attachment_68335" align="alignright" width="205"]Венета Харизанова суперслаба, но с фотошоп Венета Харизанова суперслаба, но с фотошоп[/caption]

Венета демонстрира стройна линия, елегантни крака, плосък корем и толкова тънка талия, че е направо невероятна. Фенове обаче веднага заподозряха, че става въпрос за фотошоп.

„Личи си от километри, че са я пипали.“, Направо е разноцветна — лицето в един цвят, ръцете в друг, краката в трети“, „Ужасна снимка, ужасен фотошоп, съсипали са я“, „Тук просто сякаш не е тя“, "Като анорексичка е, заради този фотошоп", гласят коментарите из мрежата.

[caption id="attachment_68337" align="alignleft" width="298"]Манекенката просто не прилича на себе си Манекенката просто не прилича на себе си[/caption]

Както изглежда манекенката е наддала с няколко килограма и в желанието си да скрие тлъстинките е посегнала към редакторската програма. Кофти фотошопа на снимката обаче я издаде и Харизанова изглежда по-скоро нелепо, отколкото с идеалните манекенски пропорции, които има за цел да покаже през камерите.