юни 16, 2024

Веселин Маринов яко се угои (Любимецът на публиката замяза на трикрилен гардероб – Снимки)

Трубадурът не се побира в дрехите си, пръска ги по шевовете с телеса

https://kliuki.net/bg-kliuki/veselin-marinov-yako-se-ugoi-lyubimecat-na-publikata-zamyaza-na-trikrilen-garderob-snimki/223749 Kliuki.net
Веселин Маринов яко се угои (Любимецът на публиката замяза на трикрилен гардероб – Снимки)

Веселин Маринов брутално е напълнял напоследък. До това  заключение стигнаха феновете на най-харесваният от средно статистическите  българки певец на мелодични шлагери. Те забелязаха още, че потта  от тялото му се отделя в много по-големи количества отпреди заради излишните тлъстини. Които е натрупал в областта на шкембето. Което се е накатило на няколко ката.

"Как можа да се запуснеш толкова", се питат феновете на Маринов, които се притесняват за здравето на любимеца си. Заради опасната възраст на шейсетте, в която заради наднорменото тегло е възможно да го покоси някой инфаркт или пък инсулт.

За угояването на Веско хората обвиняват сегашната му половинка Веска. Която е известна с кулинарните си умения и сериозно му угажда с всевъзможни вкусотии, особено от сладкарските.

Самият певец явно  съвсем се е запуснал и му е отървал края. Не мисли за външния си вид, нито за здравето си и се е отдал на кулинарен разврат.

След като се кротна, че има достойна половинка до себе си,  външния му вид спря да го интересува. Но и не се вълнува от мнението на почитателите си, които пълнят залите му.Само дето напоследък се забелязва отлив на хора от концертите му. Които не искат да гледат как пръхти и се поти на сцената изпълнителят на „Жълта рокля”.

Източник:Хотнюз.бг