ноември 30, 2023

Веселка от “Фермата” се размина със сватбата, не успели да я вместят в графика (Подробности)

Двукратната победителка в риалитито отложи венчавката за догодина

https://kliuki.net/bg-kliuki/veselka-ot-fermata-se-razmina-sas-svatbata-ne-uspeli-da-ya-vmestyat-v-grafika-podrobnosti/209485 Kliuki.net
Веселка от “Фермата” се размина със сватбата, не успели да я вместят в графика (Подробности)

Непредвидени обстоятелства се вмъкнаха във връзката на Веселка и Велин. Двамата са под един покрив и ударно въртят семейството и работата си. Именно заради липсата на време сватбата им се отлага за през идната година. Тя бе планирана за 15. август, но както всички подразбрахме, така и не се стигна до църква и тържество.

При цялото желание на двойката да се венчае, както подобава, на практика не им останало време да организират всичко. За капак и двамата искали нещата да се случат по ред, а не да се претупват. Заради това пълният им график не им позволил да се справят с цялата организация. Професионалните ангажименти, подготовката на децата за училище, както и напрежението от цялата работа май наистина им дошли в повече. Освен това и Маринова, и Велин били убедени, че не искат да бързат и да се оженят само заради единия подпис и купона.

Желанието им всичко да бъде идеално, ги довело до решението да пропуснат венчавката поне тази година. И макар роклята вече да е избрана, малко ще почака. Според плановете сватбата ще е доста голяма предвид всички близки и приятели, които имат влюбените. Първоначалният план за малка селска сватба се провалил и така бъдещите младоженци ще се разпишат както с църковен брак, така и с голямо, лудо тържество.

Източник: lupa.bg