ноември 30, 2023

Веска на Веселин Маринов го охрани брутално (Бардът лъсна с огромен корем на участие – Снимки)

„Баджанакът” на Рачков стана двоен това лято

https://kliuki.net/bg-kliuki/veska-na-veselin-marinov-go-ohrani-brutalno-bardat-lasna-s-ogromen-korem-na-uchastie-snimki/209422 Kliuki.net
Веска на Веселин Маринов го охрани брутално (Бардът лъсна с огромен корем на участие – Снимки)

Веселин Маринов е напълнял драстично, видя клюки.нет. Трубадурът е станал двоен, заформил е двойна гуша и огромен корем. Направо е неузнаваем и няма следа от предишната му осанка.Певецът, който е любим на куп възрастни жени не може да се побере в старите си костюми, които са му тесни.

За първи път суетният изпълнител лъсна пред публика с шкембе. А това се случи на живото му участие на пъпа на Оряхово само преди дни.

За Веско Маринов се знае, че е сред първите мъже у нас присадили си коса. Освен това поддържа прическата си с боя за коса и не си позволява да се появи с бели коси. Винаги е водил здравословен живот и е спортувал активно.

Откакто обаче се събра с новата си жена и двамата заживяха в резиденцията си в Разлог, за която пръсна 1 млн явно е пренебрегнал редовните тренировки.  И понеже бившата сервитьорка не работи се е отдала на домакинството направо го угои. Веселина често публикува снимки на всевъзможните вкусотии, които приготвя лично за него.

Само, че фенките на Маринов никак не били доволни от външния му вид. И коментират, че  спокойствието вкъщи, както и годините са се отразили пагубно на фигурата на техния любимец.

Веселин Маринов често е споделял, че е открил жената на мечтите си, но не възнамерявал да вдига сватба защото вече е на 62.

Източник: Ретро