април 20, 2024

Веско Маринов и Митко Рачков пак се хванаха за гушите (Какъв скандал си спретнаха в Капките)

Певецът и комикът накараха публиката да се превива от смях

https://kliuki.net/bg-kliuki/vesko-marinov-i-mitko-rachkov-pak-se-hvanaha-za-gushite-kakav-skandal-si-spretnaha-v-kapkite/203247 Kliuki.net
Веско Маринов и Митко Рачков пак се хванаха за гушите (Какъв скандал  си спретнаха в Капките)

С нова сила продължи сценичния екшън между Веско Маринов и баджанака му Веско Маринов. Двамата отново си размениха словесни удари под кръста и накараха зрителите д се превиват от смях.

Водещият на култовото имитаторско шоу не пропусна да захапе сериозният си колега от журито Веско Маринов като се обърна към него с репликата: „Баджо, бъди спокоен, цялото НДК е твое! Ти май си го приватизирал! И муха даже не може да прехвръкне там!.”каза комикът и с думите си отпуши напрежението, което съществува между тях.

Веско Маринов и Митко Рачков пак се хванаха за гушите (Какъв скандал  си спретнаха в Капките)

Веско Маринов веднага му отвърна подобаващо: „Знаеш кога да се заядеш с мен, когато има страхотно изпълнение, което искам да коментирам веднага започваш с простотиите си! Аз искам да кажа нещо хубаво за Ралица и Димо, а ти ме прекъсваш и започваш да се въргаляш по сцената!”

Веско Маринов и Митко Рачков пак се хванаха за гушите (Какъв скандал  си спретнаха в Капките) - Снимка 2

Рачков не му остана длъжен: „Не съм го правил, но мога и да почна!”, като всички в публиката го видяха да се търкаля пред втрещените погледи на зрителите.След което ритна с крак сценичния декор, който се оказа счупен. Комикът се стресна от поразията си и взе да прикрива нанесената щета с тяло, а после да я оправя с подръчни средства.

Веско Маринов и Митко Рачков пак се хванаха за гушите (Какъв скандал  си спретнаха в Капките) - Снимка 3

През това време хората в залата и пред телевизорите започнаха да се превиват от смях, а Веско с много сериозен вид само заключи: „Колко  си оригинален!”