September 19, 2024

Ветерани в тениса и в шоуто! Новак Джокович и Григор Димитров избухнаха на “Луда по тебе” (Мятат салфетки с Камелия до ранни зори – Видео)

Двамата тенисисти успяха да напълнят зала “Арена София”

https://kliuki.net/bg-kliuki/veterani-v-tenisa-i-v-shouto-novak-dzhokovich-i-grigor-dimitrov-izbuhnaha-na-luda-po-tebe-myatat-salfetki-s-kameliya-do-ranni-zori-video/230519 Kliuki.net
Ветерани в тениса и в шоуто! Новак Джокович и Григор Димитров избухнаха на “Луда по тебе” (Мятат салфетки с Камелия до ранни зори – Видео)

В шампионския мач помежду си те демонстрираха силни удари, както и удивително чувство за хумор. В крайна сметка демонстративната среща бе спечелена от Григор Димитров, а Новак Джокович прие победата му без възражения и типично по мъжки.

Мнозина коментираха, че сърбинът е не само ветеран в тениса, но и роден шоумен. Въпреки че диджеят не уважи молбата му в залата да прозвучи любимата му “Луда по тебе” на нашенската Камелия, по-късно самата певица, както се казва, му изпя на ушенце хита си.

Заедно с колегата си по корт Джокович продължи устрема си на българска територия в заведение в столицата. На практика във видеата от вечерта се вижда как с Гришо се забавляват около фолкаджийката в ритъма на музиката и буквално попадат сред дъжд от салфетки. За капак сърбинът не пропуска и да побие барабаните.

Така шампионската среща между най-големите ракети на световния тенис сякаш прерасна в купон по български до зори. Мачът им събра редица популярни личности в зала “Арена София”. Григор Димитров пък явно се бе погрижил и за последващото продължение на деня чак до следващия ден, за да демонстрира прословутото нашенско гостоприемство.

Изтоник: 24chasa.bg, flagman.bg