март 19, 2024

Вики от „Един за друг“ спретна розово моминско парти (Фолкаджийката Десита не отрази празника на сестра си – Снимки)

Бъдещата булка ударно върви към олтара

https://kliuki.net/bg-kliuki/viki-ot-edin-za-drug-spretna-rozovo-mominsko-parti-folkadzhiykata-desita-ne-otrazi-praznika-na-sestra-si-snimki/204273 Kliuki.net
Вики от „Един за друг“ спретна розово моминско парти (Фолкаджийката Десита не отрази празника на сестра си – Снимки)

И макар да е само на 23, твърдо е решила да чуе сватбения марш. Големият купон тепърва предстои, а дотогава на Вики ѝ се наложи да спретне и моминско парти. Сред гостите ѝ бяха отбор връстнички, наконтени в явно тематичен цвят. Именно розово в най-различните му оттенъци бе избрала бъдещата невеста, за да ознаменува празненството.

Много балони, цветя, както и сладки, отново в розово, присъстваха на партито, а дамите вероятно бяха подготвили и други изненади. Лошо впечатление обаче направи липсата на Десита на кадрите от изпращането на момата. Фолкаджийката е сестра на бившата адреналинка, но и двете сякаш пазят мълчание по темата и гледат да не парадират особено с роднинската си връзка.

Така моминското парти вече е в миналото, а на Вики ѝ остава да се готви за големия ден. Крехката ѝ възраст никак не я притеснява. Възлюбеният ѝ Георги пък е само на 24 години, като младите се водят гаджета от цели осем години. Участието им в „Един за друг“ може би бе начин да проверят връзката си и предвид ударите, които са посрещали заедно, най-доброто предстои. Макар да са родом от Бургас, в момента се подвизават и развиват в София. Сред мечтите им са голяма къща и естествено, наследници.

Източник: show.blitz.bg