април 27, 2024

Вики Зайкова го раздава джаста-праста в „Черешката” (Възмути с хаос в кухнята и нечистоплътност, поднесе храна с косми)

Отслабналата готвачка от Поморие за пореден път не успя да спечели зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/viki-zaykova-go-razdava-dzhasta-prasta-v-chereshkata-vazmuti-s-haos-v-kuhnyata-i-nechistoplatnost-podnese-hrana-s-kosmi/217704 Kliuki.net
Вики Зайкова го раздава джаста-праста в „Черешката” (Възмути с хаос в кухнята и нечистоплътност, поднесе храна с косми)

Освен, че е зарязала мъжа си и детето Виктория Зайкова, която готви за втори път в „Черешката на тортата” не успя да покаже, че се е променила към по-добро. Поморийската акула, както се похвали, че я наричат в родния й град за изминалото време показа, че за нея хигиената не й е приоритет.

Въпреки, че облече любимата си куртка от „Хелс Китчън” косата й отново не бе напълно прибрана. Сложи си ръкавици, но зрителите забелязаха, че бързо се скъсаха и дългите й нокти стърчаха през дупките. Менюто, което предложи на гостите си бе салата с козе сирене. Което наряза на големи  буци, неподходящи за предястие. А качеството на беконът, който предложи във вид на чипс възмути дори шеф Манчев. Който я критикува. Студената супа, която нарече „Грахово капучино” не й се получи. Стана много гъста и не се хареса на гостите. За основно предложи пълнени пъдпъдъци, гарнирани  с шафранов сос. Който според шефа не бе подходящ за ястието. А десерта, който натъпка  в чашите с ръце бе някакво подобие на чийзкейк. Затова компанията я оцени с 36 точки и този  път няма да има плакет за поморийската акула.

А зрителите изригнаха срещу Виктория Зайкова: „Тя готви много нехигиенично, как само натъпка десерта в чашите с ръка, да не говорим, че намериха косъм в основното! Няма никакъв усет към вкуса и детайла, както добрите готвачи трябва да имат!”, „ И на мен не ми хареса представянето й.Амбициозно меню, но много мърляво изпълнение и много приказки!Приветствам я само за свалените килограми!”, пишат зрители в мрежата.

Източник: Фейсбук