април 28, 2024

Виктор Стоянов се подигра с Евгени Генчев в „Кой да знае” (Ерген N1 захапа пианиста заради дебеланката Пам)

В популярния куиз един срещу друг застанаха Виктор Стоянов и къдрокосия пианист Генчо

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktor-stoyanov-se-podigra-s-evgeni-genchev-v-koy-da-znae-ergen-n1-zahapa-pianista-zaradi-debelankata-pam/218050 Kliuki.net
Виктор Стоянов се подигра с Евгени Генчев в „Кой да знае” (Ерген N1 захапа пианиста заради дебеланката Пам)

Още от самото начало в „Кой да знае” на единия отбор се наложи да отговаря на въпрос за слонове. Виктор Стоянов, който попадна в отбора на Милица Гладнишка гадно захапа втория ерген, който седна до Христо Пъдев: „Не съм наясно с нищо за слоновете, то в моя сезон нямаше такива!, каза под мустак лъскавия мачо Виктор.

Думите му жегнаха пианиста, който веднага  се сети кого  визира колегата му, но не им обърна внимание и си замълча. Но на публиката в залата, както и на всички пред телевизорите стана ясно, че ерген номер едно говори за дебеланката Пам Велидис. Която се оказа една от най-критикуваните и обсъжданите участнички в миналия сезон. Брюнетката похапваше на воля куп пържени филийки, нямаше притеснения относно натрупаното си свръх тегло.

Това предизвика напрежение сред останалите дами, които я нападаха, че много  се тъпче. Най-накрая продуцентите я изкараха от романтичното шоу под предлог, че е загубила много близка дружка, За да не бере срам, че ще остане без роза.

В крайна сметка пианиста си избра моделка с идеални размери и се говори, че живее в нея. Докато Виктор Стоянов избра победителката в първия  сезон на”Ергенът”, но така и не му потръгна в любовта, макар, че при  него нямаше нито една пухкавелка.

Източник:Хотнюз