април 20, 2024

Виктория Капитонова мами наивнички с краден курс по 500 лв. (Спипаха я да плагиатства от руска инфлуенсърка)

Виктория Капитонова дере кожите на феновете си

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-kapitonova-mami-naivnichki-s-kraden-kurs-po-500-lv-spipaha-ya-da-plagiatstva-ot-ruska-influensarka/199588 Kliuki.net
Виктория Капитонова мами наивнички с краден курс по 500 лв. (Спипаха я да плагиатства от руска инфлуенсърка)

Говори се, че прословутата инфлуенсърка прибира по 500 лева от всички, сглупили да се запишат на организиран от нея курс. Тлъстата пачка обаче не я спира да пробутва неавторски курсове за личностно развитие. Така Виктория Капитонова си създаде доста проблеми в последните дни, сред които и сериозни обвинения – в кражба на интелектуална собственост.

Появи се скандално видео, в което по-запозната от простосмъртните девойка открито заявява, че напетата мома буквално е ограбила популярна руска инфлуенсърка – Марго Савчук. На всичкото отгоре оригиналният курс е работен в продължение на месеци и предполага влагане на всякакви ресурси. И ако Марго Савчук има правото да печели от собствения си труд, не така стоят нещата с нашенската Виктория.

Като имаме предвид, че 500 лв. не са никак малка сума, всеки може да калкулира колко ще спечели Капитонова от записалите се до момента 232 души. Проблеми обаче вече ѝ създават наблюдателни хора, за които подобно ограбване на нечия интелектуална собственост си е преди всичко престъпление. Не че не показва и плашеща липса на морал. Виктория Капитонова явно се стреми да припечелва по лесния начин, като мами наивни дами с проблеми в личността, но това обещава да ѝ изиграе неприятна шега.

Източник: iwoman.bg

@istanislava Очаквайте част 2-ра #ергенът #ергенът2022 #ергенътсезон1 #ергенътбългария #бтв #нова #тиктокбългария #българскитиктокъри #рекомендаци #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy #fyp #викториякапитонова #викторияергена #victoriakapitonova #българия🇧🇬 #sofia #varna #skopje #македонскитиктокър #македонскитикток #българскиятикток ♬ original sound - Stanislava