май 03, 2024

Виктория от “Ергенът” атакува БФС в съда (Ергенката бясна заради уволнението си – Подробности)

В съдебна сага обещава да се превърне изгонването на момата от Българския футболен съюз

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-ot-ergenat-atakuva-bfs-v-sada-ergenkata-byasna-zaradi-uvolnenieto-si-podrobnosti/221738 Kliuki.net
Виктория от “Ергенът” атакува БФС в съда (Ергенката бясна заради уволнението си – Подробности)

Може би най-атрактивната информация за нея в самото начало на предаването бе, че си вади хляба именно там. Участието ѝ в “Ергенът” обаче май не се хареса на шефовете ѝ и те побързаха да се отърват от нея. Според Виктория разтрогването на професионалните им отношения се случило главно заради т.нар. уронване на престижа на институцията.

Разбира се, уволнението ѝ е едностранно, т.е. тя определено не е съгласна с него. Причината да се стигне дотук, била прозаична – разкритието ѝ, че Габриела има връзка с футболист. Затова и устатата мома смята да съди БФС, като предостави и съответните доказателства, за да се защити. Въпросният футболист даже ѝ писал, за да се обяснява за отношенията си с тайната сестра.

Освен за намеренията си за дело по казуса Виктория не пропусна да ухапе Футболния съюз и за методите, с които се върши работата там. Според нея в БФС цари хаосът на 90-те и явно е нормално уволненията да се решават с едно телефонно обаждане. В “Преди обед” по bTV тя допълни, че продължава да е влюбена в Алек и ако животът отново ги срещне, би било чудесно. Опроверга и информацията, че е от ромски произход.

Източник: lupa.bg