април 30, 2024

Виктория от „Ергенът” изплака: 100% българка съм, нямам друга кръв! (Грозничката мома обаче била осиновена)

Лъсна истината за произхода на Вики, която попадна в невиждан скандал

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-ot-ergenat-izplaka-100-balgarka-sam-nyamam-druga-krav-groznichkata-moma-obache-bila-osinovena/221323 Kliuki.net
Виктория  от „Ергенът” изплака: 100% българка съм, нямам друга кръв! (Грозничката мома обаче била осиновена)

На Виктория Асенова се наложи да коментира думите на изгонената Теа. Която най-безцеремонно я нарече ромка. „А съм си чистокръвна българка и съм категорична, че нито родителите ми, нито аз имаме чужда кръв!”

Теа в очите я обиди, че венците й са сини,  кожата й е тъмна досущ като на представителите на проблемния етнос. Виктория се оправда за цвета на кожата си като призна, че ползва доста бронзант , обича да прави бани в солариум и на това дължи по-тъмния цвята на кожата си.

Само дето  красивата блондинка не е единствената, която е забелязала сходните черти на Вики с останалите от този етнос. В мрежата отдавна се носят слухове, че момата е осиновена. Майка й и баща й, които са я отгледали са си българи по произход. Анонимен информатор твърди, че са много заможни и интелигентни хора, със стабилни връзки в средите на спорта. Влизат в екипа на „Футболист на годината” и  са известни като уважавано семейство. Вики малко прилича на майка си, но отдавна се знае, че тя не им е биологично дете.

Така, че истинският й произход е малко спорен!