май 01, 2024

Виктория от “Ергенът” показа майка си (Двете цепят мрака с удивителна прилика помежду си – Фото)

Неочакван кадър на ергенката и родителката ѝ успя да грабне вниманието на мнозина

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-ot-ergenat-pokaza-mayka-si-dvete-cepyat-mraka-s-udivitelna-prilika-pomezhdu-si-foto/221045 Kliuki.net
Виктория от “Ергенът” показа майка си (Двете цепят мрака с удивителна прилика помежду си – Фото)

Хубавото време е добър повод за разходки и приятно прекарване на слънце. Така и Виктория и майка ѝ добре се постараха да насочат погледите към себе си. В кадър, който бе споделен в социалните мрежи, двете се радват на компанията си и явно си прекарват чудесно. Друг е въпросът, че щерката буквално е одрала кожата на родителката си и практически само възрастта ги различава една от друга. Майката на Вики е с къса, боядисана в розовеещо червено коса, но въпреки това приликата е удивителна. Очите, носът, устните, та дори и формата на лицата им са еднакви. Фактът, че прекарват и време заедно, говори, че все пак са близки и поддържат отношения.

За момента участничката в “Ергенът” все още е в шоуто, макар още отсега да се коментират възможните финалистки. Виктория се доказа като една от най-привличащите вниманието моми. В самото начало на предаването повечето от зрителите не я харесаха от пръв поглед. Впоследствие характерът ѝ се разгърна, което донякъде раздели хората в преценките си. Докато някои одобряват по-екзотичната ѝ визия, други открито не я харесват. Тунингът поначало не печели симпатиите на зрителя, а когато в “Ергенът” са събрани все тунинговани моми, определено идва в повече.

Източник: novinite.bg