май 03, 2024

Виктория от Хелс Китчън мята дълги коси в Черешката докато готви (На това ли я научи шеф Ангелов – Снимки)

Непрофесионално поведение показа заелата второ място провинциалистката Виктория Зайкова в Кухнята на Ада

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-ot-hels-kitchan-myata-dalgi-kosi-v-chereshkata-dokato-gotvi-na-tova-li-ya-nauchi-shef-angelov-snimki/199881 Kliuki.net
Виктория от Хелс Китчън мята дълги коси в Черешката докато готви (На това ли я научи шеф Ангелов – Снимки)

Втора поред в кулинарното шоу се оказа Виктория Зайкова от Поморие. Тя посрещна гостите си с шот от домашна поморийска  ракийка. Поднесе им от сланинката на дядо си, предложи разядка от чушки и праз с много чесън и „Сърф енд търф” от миди в комбинация със сланина, салатата бе нетрадиционна от карфиол и нар с моцарела. Основното бе свинско месо с орехи и сос, а за десерт имаше квинтет с ликьор.

Виктория от Хелс Китчън мята дълги коси в Черешката докато готви (На това ли я научи шеф Ангелов – Снимки)

Виктория от Хелс Китчън мята дълги коси в Черешката докато готви (На това ли я научи шеф Ангелов – Снимки) - Снимка 2

Виктория от Хелс Китчън мята дълги коси в Черешката докато готви (На това ли я научи шеф Ангелов – Снимки) - Снимка 3

Виктория, на която казват поморийската акула се появи в кухнята в доста приличен вид. Облече бялата куртка от Хелс Китчън, за която каза, че й е много скъпа. Сложи ръкавици, но зрителите веднага забелязаха, че не е с вързана коса, а с разпусната и готви като непрекъснато я пипа: „Затова не обичам да ходя по ресторанти. Първо защото не готвят с качествени продукти и второ не знам дали някоя самодива като тая тука няма да готви с боядисани въргозуняци , натопени в тенджерите”, „По нищо не личи, че компанията е от професионални готвачи, напразно са били в кухнята на ада”

Виктория от Хелс Китчън мята дълги коси в Черешката докато готви (На това ли я научи шеф Ангелов – Снимки) - Снимка 4

Виктория от Хелс Китчън мята дълги коси в Черешката докато готви (На това ли я научи шеф Ангелов – Снимки) - Снимка 5

Цялата компания не допадна на зрителите като цяло. Уж събрани да  рекламират новия сезон на Хелс Китчън, но май ще се получи обратен ефект.  От продукцията ще съжаляват, че са ги събрали. От това, което видяхме до тук шеф Ангелов  събра доста негативи, че не ги е научил на нищо.